Mooi ben op Chinese Manieren met YIZHIQIU

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Chongqing Colorful Clothing E-Commerce Co., Ltd.

Certifications
Customers Reviews
Mooie Kleding, Grote Kwaliteit, uiterst Vriendschappelijk en Nuttige Verkoper! Ik zou u & uw team voor het uitstekende werk willen oprecht gelukwensen dat met de kleding is verwezenlijkt!

—— Louis

Ik ben online Chatten Nu

Chongqing Colorful Clothing E-Commerce Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Chongqing Colorful Clothing E-Commerce Co., Ltd. Chongqing Colorful Clothing E-Commerce Co., Ltd. Chongqing Colorful Clothing E-Commerce Co., Ltd. Chongqing Colorful Clothing E-Commerce Co., Ltd. Chongqing Colorful Clothing E-Commerce Co., Ltd.
Fysieke winkel 1

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Afrika
Oceanië
Merken : YIZHIQIU
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : >1 million
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : 80% - 90%

        De E-commerceco. van de Chongqings werd Kleurrijk Kleding, Ltd (CCEC) opgericht in 2016. Het is de grootste leverancier van de Chinees-Stijlkleding in Zuidwestenchina.

        Gevestigd bij de markt van Chongqing Chao TianMen, geniet het van geschikt water, land en luchtvervoer. CCEC heeft een professioneel verkoopteam, door de inspanningen van zijn volledig personeel, is het een professionele betrouwbare en cliënt-georiënteerde vervaardiging het integreren ontwerp, een ontwikkeling en samen het verkopen geworden. Zijn hoofdproducten omvatten Vrouwenkleding, Blouses, Rokken, watteerden Lagen en maniertoebehoren. Het poogt een uitgebreide waaier van hoogte te verstrekken - kwaliteit, in manier Chinese kleding aan zijn getaxeerde klanten.

        Het beschouwt zich niet alleen een leverancier maar ook inheritor en een vernieuwer van Traditionele Chinese kleding. Het grootste deel van hun producten worden gekenmerkt met Chinese elementen, zoals Qipao, het Chinese inkt schilderen, patroon van blauw-Wit porselein, borduurwerk enz. Voor zijn modern ontwerp, mooie kleuren, grote verscheidenheden, en superieure kwaliteit, heeft zijn origineel merk YIZHIQIU warm lof van klanten gewonnen. Ook, verleent het ODM, OEM en de aangepaste dienst.

        Met binnenlands en in het buitenland twee markten, heeft CCEC meer dan 50 concessies over het hele land in de afgelopen jaren in werking gesteld, en het voert wereldwijd momenteel 10% van hun producten uit. Als u geinteresseerd in Chinese kleding bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, enkel voel vrij om hen te contacteren. Zij zijn klaar om win-win zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld in de nabije toekomst te vestigen.

 

Contactgegevens
Chongqing Colorful Clothing E-Commerce Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Betty Lin

Tel.: 86-23-15123281143

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)